Yazarlar >> Milliyet


Bu hafta size ne getirecek?


Link [2022-06-05 14:35:28]



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bugün geri harekete dönen Satürn eksiklerimizi ya da hatalarımızı görmemiz için daha sorumlu bir hava yaratıyor. Haftanın ilk günlerinde ağırlık, yavaşlama ve ciddiyet hakim. Sözlerimizde de dikkatli olalım. Merkür-Algol birleşimi iletişime ve hareketle ilgili konulara şiddet getirebilir. 7’si ile birlikte biraz hızlanmak gerekecek. Detayları gözden geçirmek, daha uygulayıcı ve pratik davranmak için kendimizi zorlayabiliriz. 10’u civarında duygusal alanda daha yoğun deneyimlere açığız. Aynı zamanda derinde kalan bir konuyu araştırmak ya da gün yüzüne çıkarmak için çaba sarfedebiliriz. Düşüncelerimizde dedektifvari bir şüphe içinde olabiliriz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

5 Haziran Pazar

Kişiliğimizi ortaya koymak ve kendimizi göstermek için çaba sarfedebiliriz. Dışadönük bir gündeyiz.

6 Haziran Pazartesi

Düşüncelerimizi pratiğe dökmek ve hız kazanmak için uygun koşullar var.

7 Haziran Salı

İlk dördün enerjisi altında etkin olmak zor değil. Detaylara daha çok zaman ayıralım.

8 Haziran Çarşamba

Öğle saatlerini iyi değerlendirebiliriz, yeteneklerimizi ortaya koyabiliriz.

9 Haziran Perşembe

Hareket ve iletişimin, görüşmelerin hızlı olduğu bir gündeyiz. Ancak sabrımızı zorlayan durumlar da yaşanabilir.

10 Haziran Cuma

Işıkların uyumu akılcı ve dengeli olmayı kolaylaştırıyor. Ancak tartışma çıkarabilecek bir konu da olabilir.

11 Haziran Cumartesi

Bugün duygusal açıdan güvensizlik yaşayabiliriz. Aşkta ve beraberliklerde ısrarlı bir tavır yorucu olabilir.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde oldukça cesur ve yenilikçi olabileceğiniz imkanlar var. Şansı kendi elinizde tutuyorsunuz. Kendinize güveniniz sayesinde yeni kapılar açabilirsiniz. Yine bu dönemde ziyaretler, görüşmeler ve artan bir iletişim söz konusu. Çalışma koşulları ve iş hayatınız ile ilgili konulara zaman ayırmanız gerekebilir. 7’si civarında özellikle düzen, pratiklik ve dikkat gerektiren işler olabilir. Enerjinizi daha somut hale getirin. 11’i civarında ortaklaşa bir konuda, birikimlerinizi de ilgilendiren işlerde yenilikler gündeme gelebilir.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bugünlerde bazı riskli girişimlerin yanında size daha fazla tatmin ve yeteneklerinizi kullanma imkanı getiren koşullar var. Parasal konular ve süregelen işler üzerinde durmak gerekiyor. Düşüncelerinizde esnek olmaya bakın. 7’si civarında yaratıcı olabileceğiniz, hayatın güzel yönlerine zaman ayırabileceğiniz zamanlar bulabilirsiniz. Çabalarınızı yaratıcı konulara, çocuklara daha fazla odaklayabilirsiniz. 10’undan sonra eşinizle, sevgiliniz ile ilgili konular duygusal açıdan daha oyalayıcı olabilir. Ortaklı bir konuda yeni düşünceler, planlar var.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Güneş burcunuzda daha farklı düşünceler ve yeni şeyler yapma isteği getirmekte. Özellikle gelecek yönünde yeni istekler, ümitler ve belki de arkadaş gruplarını harekete geçirebilecek sosyal işler içinde olabilirsiniz. Eve de zaman ayırmak gerekecek. Haftanın ilk günlerinde özellikle 7’si civarında evde hareketlilik ve meşguliyet olabilir. Ev, toprak konuları dikkat çekebilir. 11’i civarında ise duygu ve düşünce arasında sizi arada bırakan durumlar, biraz zaman ve enerjinizi alabilecek olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde düşüncelerinizi programlı hale sokmak, detaylara bakmak önem taşıyor. Zihinsel açıdan oldukça aktif ve esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Bu arada işe yönelik hedeflerde kendinizi göstermek açısından uygun koşullar, fırsatlar var. Cesaret göstererek daha çok şey yapabilirsiniz. 7’si civarında iyi organize olmak, yakın çevreniz ile uygun ilişkiler içinde olmak önemli. Kafaca uyanık olmaya bakın. 11’i civarında daha olumlu konular, eğlenceli ve keyifli uğraşlar gündeme gelebilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünlerde hem işe ait hedefler, hem de statünüzü ilgilendiren koşullar dikkat çekiyor. Sosyal alanda, evlilikte olumlu koşullar var. Kendinize güveniniz de yüksek. Fikirlerinize güvenebilir ve yeni insanlarla paylaşabilirsiniz. İş hayatında yeni fırsatlar belirebilir. 7’si civarında birikimlerinizi kullanmak açısından yapabileceğiniz çok şey var. Parasal konularda daha duyarlı olabilirsiniz. 11’i civarında eve ya da geçmiş bir konuya yönelik koşullar, duygusal nedenler ağır basabilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bugünlerde yeni şeyler denemek ve farklılıklara gitmek size heves veriyor. Bazı riskler ya da endişeler gündeme gelse bile, kendinizi geliştirmek konusunda oldukça şanslısınız. Yeni insanlar, yeni çevreler ve uzaklarla ilgili konular, yolculuklar sayesinde hayata bakış açınız genişleyebilir. 7’si civarında özellikle kişisel bir isteğinizi ve yeniliği ortaya koymak açısından daha çok şey yapabilirsiniz. Bu dönemde statünüzü ilgilendiren adımlar içindesiniz. Hedeflere odaklısınız. 11’i civarında daha iyi organize olmaya çalışmalısınız.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde yeni çevreler, yeni düşünceler size farklı şeyler deneme isteği getirebilir. Kimi koşullar çok fazla kontrol edilemese de, ortaklı işler, kazançlar açısından bazı fırsatlar da var. Bu dönemde başkalarından kaynaklanan ve biraz daha dengeli olmayı gerektiren koşullar dikkat çekiyor. 7’si civarında dikkatsiz olmamalı ve daha iyi bir program yapmalısınız. Ortaklı işlerde yeteri kadar açık olmayan koşullar olabilir. 11’i civarında da kazançlarınız, birikimleriniz konusunda daha duyarlı olabilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde başkalarından kaynaklanan durumlar, ilişkiler ve bazı önemli sonuçlar dikkat çekiyor. Koşulları tek başına yönlendirmeniz pek kolay olmasa da, gruplar ve sosyal imkanlardan destek bulabilirsiniz. İlişkiler ve aşk hayatında olumlu karşılaşmalar mümkün. 7’si civarında hedefleriniz yönünde daha etkin adımlar atabilirsiniz. Biraz sabırlı olmak çok daha olumlu sonuçlar verebilir. Bu dönemde iş ortamında da yoğunluk ve hareketlilik söz konusu. 11’i civarında ailevi bir konu ya da kişisel istek yönünde yeni adımlar atabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde karşılıklı konular ve aynı zamanda çabalarınızı pratik hayata yöneltebileceğiniz koşullar dikkat çekmekte. Mesleki konular, sorumluluklar da oldukça dikkat çekici olabilir. Yaratıcı alanda, aşkta ve arzu duyduğunuz konularda son derece enerjik olabilirsiniz. Bir yandan da düşüncelerinizi pratik hale getirmeye bakmalısınız. Özellikle 7’si civarında yapabileceğiniz çok şey var. Biraz daha öngörülü olmaya bakın. Ancak 11’i civarında daha dikkatli olmak gerekebilir. Tam olarak bilemediğiniz bir durum yüzünden sıkıntılar yaşanabilir.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde yaratıcı olduğunuzu hissettiğiniz konulara, keyif veren uğraşlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aşk ve mutluluk getiren konulara güçlü vurgular var. Aynı zamanda yolculuklar, yeni çevreler de size hareketlilik getirmekte. Pek çok alanda hızlanma ve yenilenme söz konusu. 7’si civarında güzel şeyler için harcamalar da olabilir. Enerjinizi çarçur etmemeye bakın. 11’i civarında sosyal alanda ya da aşk hayatınızda biraz daha dengeli kalmaya bakmalısınız. Önceliklerinizi daha iyi belirlemeye çalışmalısınız.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde sizi harekete geçiren pek çok farklı konu olabilir. Özellikle evinizi, ailenizi ya da yerleşimi ilgilendiren bir uğraş söz konusu olabilir. Evde daha fazla uyum, huzur ve güven sağlayabilecek şeylere zaman ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizi toparlamaya bakın. 7’si civarında bazı endişeler, sizi bedensel ya da ruhsal açıdan huzursuz eden koşullar gündeme gelebilir. Endişe yaratan konulara takılıp kalmamalısınız. 11’i civarında ise hedef olarak seçtiğiniz bir konu ya da sorumluluklar yüzünden daha fazla çaba sarfedebilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde düşüncelerinizi yaratıcı şekilde paylaşmak ve daha olumlu bir iletişim kurmak için güzel olanaklar var. Yine bu dönemde karşılıklı konulara, evde zaman geçirmeye yönelik işlere zaman ayırabilirsiniz. Para kazandırabilecek yeni adımlar gündeme gelebilir. 7’si civarında karşınızdaki kişilerden gelebilecek eleştirilere daha açık olmalısınız. Denge içinde kalmaya bakın. 11’i civarında daha akıcı koşullar bulabilirsiniz. Devam eden bir projenizi daha iyi hale getirebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-24 12:18:57