Astroloji >> Milliyet Astroloji


Boğa Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?


Link [2022-01-24 18:52:01]



Her burcun kendine özgü taşları olması ile beraber, aynı zamanda bu taşlar birbirinden farklı renkler üzerinden öne çıkar. Üstelik bu renkleri üzerinden değerli taşlar burçlara belli bir anlam yükler.

Boğa Burcunun Taş Rengi Nedir?

Boğa burcunun öncelikle taşının akik taş olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda bu taş boğa burcunu sembolize ve temsil etmek ile beraber öne çıkar. Tabii her burcun içerisindeki taşının rengi olması ile beraber, akik taşının da bir rengi bulunmaktadır. Bu doğrultuda boğa burcuna özgü olan akik taşının mavi renge sahip olduğunu söylemek gerekir. Bu renk üzerinden kişisel davranışlar ve karakteristik özellikler ön plana çıkar. Özellikle koruyucu taş olarak da anlatmak mümkün.

Boğa Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

Boğa burcunun birden fazla değerli taşı bulunmaktadır. Akik taşı olmak üzere bu sembolize eden taşın yanı sıra değişik taşların ön plana çıktığını ifade etmek mümkün.

- Mavi akik taşı

- Turkuaz

- Azurit

- Zümrüt

- Dumanlı kuvars

- Yeşim Taşı

Bu şekilde yukarıda öne çıkan taşlar boğa burcunu temsil eden en önemli taş çeşitleri içerisinde gelmektedir. Aynı zamanda boğa burcunu temsil eden ve en değerli taşlar olarak da ön plana çıkar. Bu taşlar boğa burcu üzerinden kişisel özellikleri, davranışları ve aynı zamanda karakteristik etkileri anlatmaktadır. O yüzden boğa burcu içerisinde olanlar adına, bu taşların manasını öğrenmek ve aynı zamanda kullanmak büyük öneme sahiptir.



Çok Okunanlar

2024-09-20 11:49:54