Magazin >> Milliyet Magazin


Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a: Benim çiçeğim sen hep gül!


Link [2022-10-06 12:08:20]



Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmiş ve Bodrum'daki pahalılıktan dert yanmıştı. Yaz aylarında İstanbul-Bodrum arasında mekik dokuyan Pelin Karahan, kendi yazlığının plajından denize girdiğini dile getirip, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"YÜZÜM DAHA TOMBULDU"

Geçtiğimiz yıldan bu yana 10 kilo veren ve son dönemde fit haliyle sıkça magazin gündemine gelen güzel oyuncu, eski fotoğraflarına bakınca şimdi daha iyi hissettiğini belirterek, "10 kilo verdim. Eski fotoğraflarıma bakınca yüzüm daha tombuldu, şu an daha iyi hissediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Görüntülendiğini fark edince gerildi!

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN"

Şimdilerde 'Şaşırt Beni' adlı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıkan Pelin Karahan, bugün 38 yaşına bastı. Eşi, çocuklarının babası Bedri Güntay da Karahan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Eşiyle Demet Özdemir-Oğuzhan Koç'un düğününe gitmeden çekilen pozlarını paylaşan Güntay, Pelin Karahan'a; "Benim çiçeğim sen hep gül. Seni çok seviyorum, iyi ki doğmuşsun" notunu düştü.

İki çocuk babası Güntay'ın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve "Maşallah", "Çok güzelsiniz", "Harika fotoğraf" gibi yorumlar geldi.

Pelin Karahan: Bugünü hiç unutma!

Çok Okunanlar

2024-09-21 11:34:36