Yazarlar >> Milliyet


Babalar Günü hediyesi için farklı öneriler


Link [2022-06-17 21:43:06]



Babalar Günü’ne az bir süre kaldı. Hala en iyi hediyeyi bulamadıysanız sorun değil. Söz konusu hediyeyi satın almak için son saniyeye kadar beklemiş olmanız, bunun iyi olmayacağı anlamına gelmiyor. Zamanınız kısıtlı olduğunda, en güzeli tercihinizi pratik hediyelerden yana kullanabilirsiniz. Hem güvenli hem de beğenebileceği bir hediye babaların tercihlerinden. Fazla alternatif ile yüzler gülüyor

Peki neler alınabilir? Babalar Günü’nde Lacoste’un polo tişörtleri hem klasik hem de vazgeçilmez tercihlerden. Yalın tasarımlarına rağmen fark yaratan Armani Exchange saatler, tarzında iddialı olan babalar için şık bir hediye seçeneği. Modern erkeklerin tercihlerinden Beymen Collection; klasik stile sahip olan babalara Kiton, Isaia, Zegna; seçkin giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain, Tom Ford, Neil Barrett’ın da aralarında bulunduğu markalar için Beymen’den hediye seçimi yapılabilir. Düzenli olarak tıraş olan babalara da Braun’un 9 Pro Serisi tıraş makinesi güzel bir tercih olacak.

Farklı hediye seçenekleri

Rutinden uzak kalmak istiyorum diyenler için de seçenek bol. Mutfak Sanatları Akademisi’nde yer alan Babalar Günü’ne özel tariflerin bulunduğu workshoplar mutfaksever babalar için güzel bir hediye alternatifi. Workshoplarda et pişirme teknikleri, Meksika mutfağı, sokak lezzetlerinden burger’ler, taş fırında pide, lahmacun ve barbekü hazırlamaya kadar birçok eğitim yer alıyor.

İstanbul’da Boğaz’ın kıyısında bulunan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, “Erkeklere Özel” bakımları ile tercih edilebilir. Cilt bakımı, kas ağrılarını azaltmayı hedefleyen De-stress masajı ve Türk Hamamı’nın ardından canlandırıcı masaj seçeneği alternatifler arasında.

Swissôtel The Bosphorus’da bulunan Sabrosa Restoran’da ise brunch keyfi 19 Haziran’da Babalar Günü’ne özel olacak.



Çok Okunanlar

2024-09-24 08:27:47