Magazin >> Milliyet Magazin


Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı!


Link [2022-11-04 14:16:19]



HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET2004-2009 arasında ekranlarda olan 'Avrupa Yakası'nda hayat verdiği 'Volkan Sütçüoğlu' karakteriyle adından sıkça söz ettirmesine rağmen yıllardır hiçbir dizide yer almayan ve tamamen sinemaya yönelen Ata Demirer, "Yeniden dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?" sorusuna, "Bilmiyorum. İyi, değecek bir iş gelirse değerlendiririm" cevabını vermişti.

AVRUPA YAKASI' İTİRAFI!

Nisan 2021'de 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'nın hayatındaki dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulamıştı.

Alıntı Metni Ata Demirer'den Acun Ilıcalı'ya gönderme

MEKANDA 15 SAAT KALDI!

‘Bursa Bülbülü’ filminin çekimlerini tammlayan Ata Demirer, önceki gece Cihangir Jash adlı mekandaydı. Sabah 11.00'da gelip gece 02.00'de çıkarak, 15 saat aynı mekanda kalan oyuncu, kendi rekorunu kırdı.

Kadın arkadaşları ile oturmak için kendine mekanın dışarıdan görünmeyen yerine masa kurduran Ata Demirer, adeta soteye çekilerek, muhabirlerin görüntü almasını engelledi.

Mide ameliyatı açıklaması

"GECE GECE DÜŞMEYİN!"

Gece yarısından sonra mekandan tek başına ayrılan komedyen, demir korkuluklara tutunarak yürüdü. Muhabirleri uyaran komedyen, “Arkadaşlar görüntü alacağız diye gece gece düşmeyin. Zaten evim şurası. Filmimiz ‘Bursa Bülbülü’ bitti, bekliyoruz. Biliyorsunuz sokakta bu şekilde konuşmayı sevmiyorum. İyi geceler" diyerek, evine girdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 13:38:52