Eğitim >> Milliyet Eğitim


Antigron Kablo Nedir, Ne İşe Yarar? Antigron Elektronik Kablo Nerelerde Kullanılır?


Link [2022-02-05 18:51:12]



Elektrik kablosu, elektrik akımı iletimi için kullanılan ve üzeri yalıtkan bir madde ile kaplanmış olan bir iletken tel olarak tanımlanır.

Antigron Kablo Nedir?

Antigron kablo, genellikle nemli ortamlarda kullanılan ve toprak altına döşenmeyen bir çeşit kablo çeşididir. Bir diğer ismi ise, NYM kablo olarak da bilinir. Genellikle de birden fazla teli olan Antigron kablo, alçak gerilim işlemlerinde de sıkça kullanılır. Üzerinde pvc kaplı olan çok özel bir yalıtkan malzeme bulunan bir kablo çeşididir.

Antigron Kablo Ne İşe Yarar?

Antigron kabloların, en büyük özellikleri ise hem iletimi sağlamak hem de kabloya sağlamlık vermektir. Çalışma sıcaklığını da önemli ölçüde arttıran bu ürünler ile birlikte kablonuzu uzun süre boyunca hiçbir sorun yaşamadan da kullanabilirsiniz.

Antigron Elektronik Kablo Nerelerde Kullanılır?

Antigron kablolar, genellikle de endüstriyel ve konut bulunan alanlarda kullanılır. Bu kabloların günümüzde giderek yaygınlaşmasının en büyük nedeni ise sağlamlıklarıdır. Antigron kablolar, alüminyum ya da bakır malzemeden yapılmıştır. Bu malzemeler de kablonun üzerine örülerek de kablo koruma altına alınıyor.



Çok Okunanlar

2024-10-24 02:29:30