Siyaset >> Milliyet Siyaset


AK Parti'de büyük buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar


Link [2022-11-27 16:10:21]



AK Parti, 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalara start verdi. AK Parti, İstanbul'da 2023 seçimleri için teşkilat ve sandık yöneticilerinin katılacağı geniş kapsamlı bir stadyum toplantısı gerçekleştiriyor. Galatasaray NEF Stadyumu'ndaki saat 15:00'te başlayan "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:Aziz İstanbullular, değerli dava arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Buradan İstanbul'un 39 ilçesindeki her bir mahallesindeki sokağındaki vatandaşlarıma selamlarımı gönderiyorum. Gece gündüz çalışan, mücadele eden, ter döken her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum.İSTANBUL'DA DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

İstanbul İl Teşkilatımız Türkiye Yüzyılı'na İstanbul hazır diyerek çalıştı. Tempomuzu artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada, İstanbul sandıklarında görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız.

TÜRKİYE'Yİ YENİ YÜZYILA HAZIRLIYORUZ

Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru sıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.

SAHADA EN KÜÇÜK BİR BOŞLUK BIRAKMAYACAĞIZ

Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğrultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz.

ESER SİYASETİYLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Birileri yuvarlak masanın etrafında dönedursun; biz sahayı akılla, samimiyetle, azimle, fedakârlıkla ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız. Yalan ve iftira siyasetinin üzerimizde oluşturduğu girdaba asla boyun eğmeden eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz.

MİLLETİN EMANETÇİSİYİZ

AK Parti olarak üstlendiğimiz görevlerle milletin emanetçisiyiz. Biz, gelecek nesillerin misafiriyiz. Devraldığımız dava, hizmet ve eser mücadelesinin kutlu bayrağını ülkemize ve milletimize yapabildiğimiz en çok katkıyı vererek sonraki nesillere aktarabilirsek ne mutlu bize…SİNSİ PLANI ÇÖPE ATACAĞIZ

2023 yılına ilişkin sinsi planı çöpe atacağız. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan, bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan, medeniyetimizden, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı başarıyla tamamlayacağız.BURADAN YENİ BİR GÖREV VERİYORUMBu hedefe ulaşmak için Cumhur İttifakı çatısı altında gece gündüz çalışacağız. Önce kendi içimizdeki birliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Buradan yeni bir görev veriyorum. İkamet ettiğimiz bölgedeki AK Parti üyeleri ile temasa geçeceğiz. Halka halka bu seferberliği 85 milyona yayacağız.Haneyi, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez. Varsın birileri sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz doğrudan insanımıza gideceğiz.

İstanbul'da büyük coşku! AK Parti teşkilatı Galatasaray NEF Stadyumu'nda buluştu

Çok Okunanlar

2024-09-20 07:14:10