Siyaset >> Milliyet Siyaset


AK Parti Kızılcahamam Kampı! Çelik'ten flaş açıklamalar


Link [2022-06-04 19:03:44]



Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle; İç ve dış güvenlik ele alınıyor. Biraz sonra ekonomiyle ilgili kapsamlı değerlendirme yapılacak. Sahadan toplanan veriler, talepler, tartışma konuları kapsamlı şekilde değerlendirilerek, önümüzdeki günlere dair beyin fırtınası gerçekleşecek.

Sahada ve masada gereken yapılıyor. Yarın sabah tarım ve enerji ile ilgili oturum olacak. Şu anda Türkiye'de ve Türkiye ile ilgili alakalı olarak bütün iç ve dış politika başlıkları tüm boyutlarıyla masaya yatırılacak.Ardından Cumhurbaşkanımızın kapanış hitabıyla sona eriyor.

5 Haziran'dan itibaren çevre haftası olarak kutlanacak. Bu toplantımızı çevre bilincine çevirecek kapsam oluşturuldu. Sıfır atık prensibine uyacağız. Karbon ayak izimizi gidermek için her arkadaşımız adına 3 fidan dikilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 10 soru tepkisi!

Terörle mücadeleden muhalefetin kara propagandasıyla ilgili de tartışıyoruz. Olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili propaganda yürütülüyor. Spekülasyona dayanan bir yaklaşım. Seçim sonuçlarını 'kabullenmeyecekler' deniyor. Seçim bittikten sonra sonuca saygı duyarız dedik. İstanbul ve Ankara yerel seçimleriyle ilgili sürece saygı duyar dedik, kazananı tebrik ettik.Bu konuda suçlanacak bir leke yoktur AK Parti'nin. Bu suçlamaları yapanların geçmişinde leke vardır. Tüm siyasi partilerin temsilcileri oluyor. En büyük seçim güvenliği garantisi terörle mücadeledir. Suç örgütlerine sesi çıkmayanların bize vereceği ders yoktur.

Terör bir ülkenin seçim güvenliğini tehdit eden en büyük beladır. Cumhur İttifakı’nın adayı kimdir diye soruyordur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onların yapması gereken de kamuoyunun önüne çıkıp adaylarını ilan etmeleridir.



Çok Okunanlar

2024-10-22 13:32:17