Gündem >> Milliyet


‘Adayın arkasında kaya gibi durulur’


Link [2022-12-10 07:32:19]



Akşener özetle şunları kaydetti:

İNANMAK İŞİN YARISI:Biz 31 Mart’tan sonra aşırı sevince kaçmadan merkezinde seçmenin olduğu bir anlayışın kazandığını ispat ettik. Ankara’da Mansur Bey’in seçimi kazanacağı belliydi ama İstanbul imkansız görünüyordu ve ben de Sayın İmamoğlu’nu tanıyan biri değildim. İnanmak işin yarısı ama biz ‘Bunu biz sağladık’ deyip bir mal paylaşımına girseydik, olmazdı. Altılı Masa buradan çıktı.

KAZANACAK ADAY: (Cumhurbaşkanı adayı) Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayını seçeceğini sayın Kılıçdaroğlu belirtmişti. Kemal Bey’in adaylık kriterlerine katılıyorum, bir de kazanacak adayı seçmek lazım. Aday konusunu hiç konuşmadık. Aday çıktıktan sonra arkasında kaya gibi durulur.

ORTAK ADAY KONUSU: Muhalif seçmenleri taraftar etme hali çok sıkıntı bir durum. Bir arkadaşımızı aday gösterecekseniz, diğer arkadaşımızın da bilgisi olsun dedim. Daha sonra bunu TV’de söyledim. O günden bu güne iki arkadaşımızın da anketlere konulma eğilimi bitmedi, vatandaş nezdindeki popülaritesi arttı, böyle bir durumla karşı karşıyayız.

BİZZAT TAKİP: (6 yaşındaçocuğun istismarı) Bunun takibini yapmazsam şerefsizim. Bunu bizzat yapacağım. Davaya İYİ Parti olarak müdahil olacağız.



Çok Okunanlar

2024-09-20 13:45:16