Astroloji >> Milliyet Astroloji


6 Nisan 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-07 00:31:09]



Bugün ne yapılabilir? Bugün İkizler burcunda büyüyen Ay’ın Güneş ile uyumu daha akıcı bir iletişim, fırsatlardan yararlanma ve hareketlilik getirmekte. Düşüncelerimizi paylaşma, görüşmeler, ticaret ve eğitsel konular açısından olanakların öne çıktığı bir gündeyiz. Aceleci olmadan, dağılmadan hareket etmeye bakalım. Özellikle öğle sonrasında daha çok destek bulabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Günü daha iyi değerlendirmek elimizde. Kimi zaman çift durumlar ya da aşırı hareketlilik yüzünden kafamız karışabilir. Zekamızı kazanç sağlayabilecek fırsatlara yöneltebiliriz. Gerginlikleri azaltmaya çalışalım. Sabah erken saatler zihinsel açıdan daha gergin olabiliriz. Günün geç saatlerinde uzlaşı sağlamak daha kolay.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 4/ Kamış Karşıt durumlar dikkat çekebilir. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Kamış günündeyiz. Yeni koşullar var. Kamış günlerinde belirli konularda önyargılarımızın kurbanı olmamaya bakmalı ve daha esnek davranabilmeliyiz. Bugün kendimize güven duyabileceğimiz, usta olduğumuz konularda başarılı olabiliriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:25:51