Magazin >> Milliyet Magazin


48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor!


Link [2022-12-04 20:04:19]



Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin 48’incisi bu akşam düzenleniyor. Tören, Kanal D ve teve2’nin ortak yayınıyla canlı olarak ekrana geliyor.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULUYOR

EN İYİ KADIN OYUNCU

Pınar Deniz / Yargı - Kanal D

Pınar Deniz yaptığı konuşmada, "Kalbimin nasıl attığını bir görseniz keşke. Ben küçüktüm ve tabi ki bende Altın Kelebek izleyip bu ödülü almayı hayal ederdim. Tabi ki sizlere çok teşekkür ederim, bizleri izleyip çocuk Pınar'ın bu ödülü almasını sağladınız." sözlerini kullandı.

EN İYİ ERKEK OYUNCU

Kaan Urgancıoğlu / Yargı - Kanal D

Kaan Urgancıoğlu yaptığı açıklamada "Annem bana teşekkür edersen çok iyi olur dedi. Bütün aileme anneme, kuzenlerime teşekkür ediyorum. Babam erken yaşta aramızdan ayrıldı. Dedem keza öyle beni küçük yaşta gördüğünde bu çocuk artis olur demiş. Uzun zamandır artislik yapıyorum ama o bunu göremedi." dedi

NİLSU BERFİN AKTAŞ - YILDIZI PARLAYANLAR

Demet Özdemir, Yılın yıldızı parlayan oyuncalarına ödüllerini sahiplerine teslim etti.

Dün başıma çok garip bir olay geldi onu size bahsetmek istiyorum. Bu telefonun hatırlatıcıları var ya orada kendime iyi misin? Ailene bakabiliyor musun? gibi notlar bırakmışım. Ben o zaman ki bana şimdi yanıt vermek istiyorum. Ben çok iyiyim, aileme bakabiliyorum, çok çalışorum.

ÖZGÜ KAYA

Bu geceyi burada sizlerle paylaştığım için çok mutluyum. Herkes için daha eşit hakların sahip olunacağı bir yıl diliyorum hepimize, iyi akşamlar.

SU BURCU YAZGI COŞKUN

Yıldızımın parlamasını sağlayan herkese çok teşekkür ederim, iyi akşamlar diliyorum.

TARO EMİR TEKİN

Öncelikle bu ödülü bana layık gören Pantene ve Hürriyet Kelebek ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkese bol keyifli akşamlar diliyorum.

KIRMIZI HALIDA ŞIKLIK YARIŞI

Demet Özdemir

'Hep böyle daha azalacağını düşünüyordum ama küçükken o kadar izledim ki Pantene Altın Kelebek ödülünü o gazla devam ediyorum. Çok özendik, layık olmaya çalışıyoruz. Türkiye'de bu kadar önemli çok az ödül töreni olduğundan önem göstermeye çalışıyoruz. Çok güzel geçeceğinden yine eminim. Bir oyuncu için, sanatıyla öne çıkan birisi için ödül almak çok önemli.'

Özgü Kaya

Coşkun Sabah

Nisa Bölükbaşı, her şeyin yolunda ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Yargı ekibi ödül törenine geldi.

Pınar Deniz, "Çok mutluyum. Yargı mükemmel bir işti. Sektör adına da çok güzel bir nefesti." ifadelerini kullandı. Kaan Urgancıoğlu, "Keyfimiz çok yerinde." açıklamasında bulundu.

Ersoy Üner

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu ödül töreninde sahneye çıkacak.

Tülin Şahin elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

İlayda Alişan "Böyle bir geceye özel olarak hazırlandık" dedi.

Zeynep Bastık ve Edis törene birlikte katıldı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:42:08