Astroloji >> Milliyet Astroloji


3 Mart 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-03-05 18:11:43]



Bugün ne yapılabilir? Yeniayın hemen ardından Plüton özellikle dikkat çekici açılar kurmakta. Bugünlerde aşkta, beraberliklerde ve tutku içeren konularda aşırılıklar, öfkenin neden olabileceği durumlar gündeme gelebilir. Biraz daha sakin ve soğukkanlı olmaya çalışmalıyız. Değer verdiğimiz konularda yoğun tecrübeler, korku ya da baskı içeren koşullarla karşılaşabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Yeniay daha büyük bir motivasyon ve enerji getirmekte. Yeni girişimler ve istekler var. Ancak yan yana gelen Mars ve Plüton aşırılıklar, şiddet ya da öfkenin neden olabileceği durumlara da işaret edebilir. Kazalar gündeme gelebilir. Gücümüzü doğru ve yapıcı bir yöne konsantre edebilirsek, bu enerjiyi daha olumlu bir şekilde deneyimleyebiliriz. Aksi halde duygularımızın ve öfkenin esiri olmak da mümkün.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Fırtına Eksik kalan şeylere dikkat edelim. Takvime göre Fırtına günündeyiz. Kendi duygusal hayatımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak sayesinde, eskiden kaynaklanan sorunlar çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara yönelebiliriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:36:47