Astroloji >> Milliyet Astroloji


28 Temmuz 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-07-28 01:28:19]



Bugün ne yapılabilir? Yeniay bugün 20:55’de gerçekleşeceği için günün büyük bir bölümünde kendimizi sıkışık ve beklemede hissedebiliriz. Ay sabah 9:35’ten itibaren Aslan burcuna ilerleyecek. Bugün kişisel isteklerimizi, gücümüzü ortaya koymak yönünde oldukça iddialı davranabiliriz. Ancak sabit niteliğin yoğunluğu yüzünden kişisel konularda açmazlar, bloklar da gündeme gelebilir.

Nelerden kaçınmalı? Biraz daha esnek ve uzlaşıcı olmaya bakmalıyız. Egomuzun direttiği konularda hatalar yapabiliriz. Özellikle günün büyük bir bölümünde Ay küçülmekte olduğu için sabır göstermek zorundayız. Bugün değer verdiğimiz ilişkiler, karşılıklı konular ve sosyal işler açısından da yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Baykuş Önemli bir sonuç ve değerlendirme var. Bugün Mayalara göre ölümü simgeleyen Baykuş günündeyiz. Yenilenme yaşayabileceğimiz bir gündeyiz. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha rahat olmanın yollarını aramalıyız.



Çok Okunanlar

2024-09-16 22:38:12