Astroloji >> Milliyet Astroloji


27 Nisan 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-27 08:31:29]



Bugün ne yapılabilir? Günün ritmini belirleyen Ay bugün Balık burcunun son derecelerinde ilerlerken bazı dengesizlikler gündeme gelebilir. Bitmekte, sonlanmakta olan konular var. Bu koşullar bizi daha anlayışlı davranmaya yöneltmekte. Bugün egomuzu terbiye edecek bazı durumlarla karşılaşabiliriz. Gün boyuna ilham alabileceğimiz, ruhsal konulara yönelebileceğimiz fırsatlar da söz konusu.

Nelerden kaçınmalı? Sezgilerimiz de bize çok şey gösterebilir. Mistik konular, hayaller nedeni ile kendimizi farklı bir boyutta hissedebiliriz. Ancak bu durum aynı zamanda belirsizlikleri, sınırsızlıkları da arttırmakta. Biraz daha net olmaya çalışmalıyız. Saat 19:09’dan itibaren Koç’a ilerleyen Ay hızlanmamıza ve uyanmamıza yardımcı olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Mısır İşleri tamamlama yoluna gidebiliriz. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da tohum burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talep kâr hareket edebiliriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 02:53:58