Astroloji >> Milliyet Astroloji


24 Aralık 2021 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-01-24 18:52:01]



Bugün ne yapılabilir? Bugün ışıkların uyumu sayesinde daha verimli olabiliriz. Başak burcuna ilerleyen Ay metotlu ve dikkatli olabileceğimizi, zihinsel açıdan ilginç sonuçlar elde edebileceğimizi anlatıyor. Bu nedenle somut işlere ve düşüncelerimizi planlamaya öncelik vermeliyiz. Mesleki alanda belirli bir ilerleme içine girmek mümkün.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde bir seçim içinde olmak mümkün. Bu saatlerde geleceğe yönelik bir düşüncemizi, planımızı daha fazla harekete geçirebiliriz. Detayları da unutmamalıyız. Akşam saatlerine doğru işlerimizde daha destekleyici koşullar bulabiliriz. İşte ve otoritelerle ilişkilerimizde daha olumlu değerlendirmeler ve şanslar yakalayabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Yönetici Zekamızı, yeteneklerimizi yapıcı yönde kullanalım. Hayallere çok açığız. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.



Çok Okunanlar

2024-09-20 11:57:37