Astroloji >> Milliyet Astroloji


22 Nisan 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-22 15:51:10]



Bugün ne yapılabilir? Bugünlerde sorumluluklar ve ciddiyet içeren konular var. Öğle saatlerinde Ay-Venüs uyumu daha dengeli ve toparlayıcı olmak için uygun koşullar getiriyor. Şartlar çok rahat olmasa da, öğle saatlerinde işbirliği ve anlayış yaratan imkanlar bulabiliriz. Eve yönelik konularda da yapıcı olabiliriz. Bugün göstereceğimiz çaba ile somut konular üzerine odaklanmak yararlı olacak.

Nelerden kaçınmalı? Saat 17:00-18:00 civarında öngörülemeyen durumlar, stresler artabilir. Bu saatlerde öfkemize dikkat edelim. Aceleci davranmak işleri daha stresli hale getirebilir. Adım adım ilerleyebiliriz. Günün geç saatlerinde düşüncelerimizi daha rahat paylaşabileceğimiz koşullar var. Gevşemeye bakmak ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak gerekiyor.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/ Su Olumlu düşünmeye çalışalım. Su burcu değişkenliği, esnekliği ve yönsüzlüğü temsil eder. Duygusal nedenler yüzünden dağılabiliriz. Kimi zaman kendimizi yeteri kadar kontrol edemeyebiliriz. Başkalarına yardımcı olabileceğimiz bir gündeyiz. Sabırlı olmalıyız.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:19:50