Astroloji >> Milliyet Astroloji


21 Şubat 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-02-26 10:31:47]



Bugün ne yapılabilir? Haftanın ilk gününde Ay yanan yolda ilerliyor. Sabah 08:01 ile 12:19’da Terazi’de boşlukta kalan Ay daha karmaşık, çekişme içeren durumlara işaret ediyor. Sabah saatlerinde daha dikkatli olmak, ilişkilerde soğukkanlı davranmak durumundayız. Kimi zaman ailevi konular içinde huzursuzluklar yaşanabilir. Bugün aynı zamanda bize ulaşan bilgilere de dikkat etmeliyiz.

Nelerden kaçınmalı? Öğle sonrasında su elementinde artan vurgu sezgilere, duygusal açıdan bizi bağlayan konulara işaret etmekte. Sezgilerimizden yararlanabiliriz ancak bazı bilgiler ya da konuşmalar yeteri kadar net olmayabilir. Bu nedenle her şeyi olduğu gibi kabul etmemek, daha fazla araştırma yapmak iyi olacak. Işıkların uyumu yine de bakış açımızı genişletebileceğimizi anlatmakta.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Su Anlayış geliştirmek önemli. Su burcu ise değişkenliği, esnekliği ve yönsüzlüğü temsil eder. Duygusal nedenler yüzünden dağılabiliriz. Kimi zaman kendimizi yeteri kadar kontrol edemeyebiliriz. Gün boyunca daha tutarlı ve kararlı olmak yönünde test edileceğiz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:26:02