Astroloji >> Milliyet Astroloji


21 Nisan 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-21 10:11:09]



Bugün ne yapılabilir? Koşullar çok iyimser olmasa da bugün daha yapıcı ve gerçekçi olabiliriz. Uzun vadeli düşünmek faydalı olacak. Oğlak burcuna ilerleyen Ay daha sistemli ve sorumlu davranmayı gerektiriyor. Özellikle sabah saatlerinde ışıkların uyumu daha fazla destek görebileceğimiz ve süregelen düşünceleri somuta aktarabileceğimiz fırsatlar olduğunu gösteriyor.

Nelerden kaçınmalı? Pratik yönlerimizi, becerilerimizi kullanmaya bakalım. Yeni sorumluluklar var. Daha çalışkan olmak elimizde. Duygusal açıdan rahat olmasak bile, düşüncelerimizi daha iyi örgütleyebiliriz. Hemen öğleden sonra saatlerinde daha hızlı kararlar ve işle ilgili görüşmeler önemli ilerlemeler getirebilir. Günü boş geçirmemeliyiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Tavşan Dengede kalmak önemli. Son derece hareketli, bereketli bir gündeyiz. Eldeki işleri tamamlayalım. Tavşan birden fazla iş yapabilmeyi ve üretkenliği temsil eder. Zihinsel açıdan çok canlı bir gündeyiz ancak oradan oraya atlayabiliriz. Arkadaşlıklar geliştirmek, sosyalleşmek için uygun bir gündeyiz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:16:25