Astroloji >> Milliyet Astroloji


2 Şubat 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-02-02 12:31:10]



Bugün ne yapılabilir? Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda ilerlemeye devam ederken, grup çalışmaları ve sosyal konular açısından hareketli zamanlar var. Özellikle öğle saatlerinde (11:30 civarı) istikrar ve güven sağlamak için bazı seçimlerde bulunabiliriz. Ancak koşullar özellikle ailevi konularda ve duygusal alanda pek istikrarlı olmayabilir.

Nelerden kaçınmalı? Günün ilk yarısında dağınıklık ve dalgalanma dikkat çekiyor. Ay saat 13:59’dan itibaren hayalci Balık burcuna ilerlemekte. Günün ikinci bölümünde daha fazla fedakarlık ve hayal gücümüzü kullanabileceğimiz olanaklar var. Bu saatlerde yaratıcı konulara, evrensel temalara daha açığız. Bizi duygusal açıdan hassas kılan koşullar gelişiyor.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Köpek Değişen dengelere dikkat edelim. Bugün Mayalara göre güven vericiliği ve bağlılığı anlatan köpek günündeyiz. Sevdiklerimizle bir arada olmak, ailevi konularla ilgilenmek ya da yakın arkadaşlarımızla beraber olmak için uyumlu bir gün. Cesaret göstereceğimiz konularla da karşılaşabiliriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 10:01:08