Astroloji >> Milliyet Astroloji


19 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-01-24 18:52:01]



Bugün ne yapılabilir? Bugünlerde gökyüzü oldukça dikkat çekici değişikliklerle dolu. Ay düğümleri artık Boğa-Akrep burçlarına ilerledi. Uranüs de Boğa burcunda düzgün hareketine döndü. Bugünlerde değer verdiğimiz, istikrar ve huzur aradığımız konularda önemli sonuçlar ortaya çıkmakta. Gerek parasal konularda, gerekse tüm maddi alanlarda yeni tavırlar söz konusu.

Nelerden kaçınmalı? Sabah saatlerinde daha sabırlı olalım. Bu saatlerde engeller, yavaşlamalar ya da bizi kısıtlayan koşullarla karşılaşabiliriz. Özellikle gururumuzu ilgilendiren ya da yaşam enerjimizi bloke eden bir olay ile karşılaşabiliriz. Yine de bugün sevgimizi ve duygularımızı güçlü ve cömert bir şekilde ortaya koyma eğilimindeyiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Baykuş Ön yargılı olmamaya bakalım. Mayalara göre bugün Baykuş günündeyiz. Baykuş ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar olabilir. değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:55:49