Astroloji >> Milliyet Astroloji


16 Mart 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-03-16 15:31:10]



Bugün ne yapılabilir? Bugün detayları, pratik yönleri düşünmek ve daha etkin davranmak durumundayız. Başkalarının beklentilerini de yönetmemiz gerekiyor. Kimi zaman bu beklentiler çok net olmayabilir. Karşılıklı işler, görüşmeler sabır istiyor. Bugün oldukça hareketli ve esnek olmayı gerektirmekte. Ticari konularda, anlaşmaların önemli olduğu konularda doğru bir değerlendirme gerekiyor.

Nelerden kaçınmalı? Bugün fedakarlıklar ya da kararlarımıza bazı hassasiyetler, dağınıklıklar getirebilecek durumlara dikkat etmeliyiz. Bugün ve yarın Mars-Neptün açısı neden ile yanlış değerlendirmelere oldukça açık bir gündeyiz. Farkında olmasak da, karmaşık durumlara alet olabiliriz. Böyle zamanlarda olayların arkasında yatan nedenleri daha iyi sorgulamamız gerekebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/ Süpürge Belirli bir sonuca götürmemiz gereken kararlar var. Bugün Maya takvimine göre Süpürge günündeyiz. Yeni dengeler aramak gerekiyor. Kendi kişisel konularımızdan vazgeçmemiz ve fedakarlıkta bulunma zorunluğumuz gerginliklere yol açabilir. Akışta ve esnek kalabilmeliyiz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:32:25