Astroloji >> Milliyet Astroloji


15 Nisan 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-15 16:11:10]



Bugün ne yapılabilir? Mücadele gezegeni Mars Balık burcuna geçerek bizi daha hayalci ve hassas kılarken, bugün ilişkiler alanında oldukça girişken olabiliriz. Sanatsal uğraşlar, ilhama açık olabileceğimiz konular açısından verimli bir gündeyiz. Kuşkusuz bugün ilişkiler açısından da oldukça dikkat çekici bir gündeyiz. Kendimizi kaptırabileceğimiz duygular içinde olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Dolayısı ile bugün ayaklarımızı yerden kesmemek ve pratik olmak konusunda fazladan dikkatli olalım. Hayal gücümüz bizi çok farklı yerlere taşıyabilir ve yaratıcı alanda çok şey yapabiliriz. Ancak sadece beklentiler üzerine hareket etmeyelim ve girişimlerimizin uzun vadede nasıl sonuçlanabileceğini de unutmayalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/ Rüzgar Olaylar bizi değişiklik yapmaya itebilir. Takvime göre bugün Rüzgar günündeyiz. Her türlü iletişim açısından hızlı bir gündeyiz. Bugün değişikliklere karşı durmak oldukça zor. Kararlı şartlar aramaktan yorulabiliriz. Ancak sorumluluklarımızı yerine getirmek için konsantre olmak durumundayız.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:41:17