Astroloji >> Milliyet Astroloji


15 Mart 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-03-15 11:51:07]



Bugün ne yapılabilir? Ay bugün Aslan burcunda büyürken şahsi açıdan önem verdiğimiz konular, çoğu zaman duygusal açıdan kendimizi ifade etme isteği dikkat çekici olabilir. Ancak Ay Satürn’ün karşısında belirli oranda kısıtlama ve yavaşlama getirmekte. Bugün işler istediğimiz hızda ilerlemiyor olabilir. Kurallar, gruplara ilişkin koşullar bazı hoşnutsuzluklara yol açabilir.

Nelerden kaçınmalı? Gün boyunca Ay’ın destekleyici açıları olmaması nedeni ile bugün planlarımızı, düşüncelerimizi ilerletmekte zorlanabiliriz. Daha sabırlı olmamızı gerektiren koşullar var. Ayrıca günün geç saatlerinde belirli seçimler yapmak durumunda kalabiliriz. Güven ve istikrar isteği ile seçimlerde bulunabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/Maymun Belirli konularda daha net düşünmek durumundayız. Ancak Tzolkin’e göre bugün zihinsel açıdan hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Çok hareketli bir gündeyiz. Zekaya dayanan uğraşlar ve yaratıcılığımızı çeşitlendirebileceğimiz olanaklar açısından güzel bir gündeyiz. Bugün aynı zamanda yeni şeyleri denemek için de güzel fırsatlar bulabiliriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:43:59