Astroloji >> Milliyet Astroloji


14 Nisan 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-14 08:31:52]



Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Başak’ta Jüpiter ve Neptün ile karşı karşıya gelirken, hizmet etmek, faydalı olmak ve başkalarına destek olmak konusunda daha idealist davranabiliriz. Yüksek arayışlar içindeyiz. Eğer sezgilerimizi doğru yönde kullanabilirsek oldukça yaratıcı olabiliriz. Özellikle bu durum öğle saatlerinde bizi daha hassas ve ilhama açık kılmakta.

Nelerden kaçınmalı? Ancak bir yandan da kendimizi aşırı kaptırmamaya ve yanıltıcı olabilecek durumlara bulaşmamaya bakalım. Yüksek beklentiler nedeni ile bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Bugün sanatsal konular, ruhsal ya da dini konular içinde kendimizi daha aktif ve açık hissedebiliriz. Günün geç saatlerinde karşılıklı konularda daha sakin düşünmek gerekebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Timsah Anlayış göstermek durumundayız. Maya takvimine göre bugün Timsah günündeyiz. Harekete geçmek için karar alacağız. Ancak bir yandan da karar vermek pek kolay olmayabilir. Duygusal alanda kendimizi reddedilme duygusundan kurtarmaya bakmalıyız. Uyum ve denge önemli.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:26:02