Astroloji >> Milliyet Astroloji


14 Mart 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-03-14 08:11:24]



Bugün ne yapılabilir? Yaratıcı uğraşlar ve kendimizi ifade etmek yönünde çok şey yapabileceğimiz bir gündeyiz. Adımlarımızı hızlandırabiliriz. Ancak Ay Venüs ve Mars’ın karşısında dururken ilişkilerde beklentiler ve bazı çekişmeler de gündeme gelebilir. Tutkularımızla karar verme eğiliminde olabiliriz. Çoğu zaman bu durum abartılı tepkilere, kopmalara da yol açabilir.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde daha gerçekçi bir tavır içinde olmaya bakalım. Bu saatlerde yanlış değerlendirmeler, hayaller ve yıpratıcı konuşmalar gündeme gelebilir. Bugünlerde gerek parasal alanda, gerekse değer verdiğimiz ilişkilerde bazı yanlış değerlendirmeler, israfa neden olabilecek durumlar gündeme gelebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/Köpek Düşüncelerimizde dağılmamaya bakalım. Mayalara göre güven vericiliği ve bağlılığı anlatan köpek günündeyiz. Sevdiklerimizle bir arada olmak, ailevi konularla ilgilenmek ya da yakın arkadaşlarımızla beraber olmak için uyumlu bir gün. Cesaret göstereceğimiz konularla da karşılaşabiliriz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:45:59