Astroloji >> Milliyet Astroloji


11 Nisan 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-04-11 11:31:09]



Bugün ne yapılabilir? Bugün Boğa burcuna ilerleyen Merkür düşüncelerimizi daha somut ve gerçekçi durumlara yöneltebileceğimizi gösteriyor. Parasal konular ve yatırımlar açısından yeni alternatifler söz konusu olabilir. Ay Aslan’da kendimizi gösterme ihtiyacımızın da önemli olduğunu, cömert davranabileceğimizi açıklıyor. Ancak bugünlerde gerçekçi olabilmek konusunda çok daha dikkatli olmalıyız.

Nelerden kaçınmalı? Devam eden kısıtlayıcı koşullara karşı kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Özellikle kişisel isteklerimiz yönünde engeller olabilir. Elimizdeki kaynakları daha iyi kullanmak durumundayız. İlişkilerimizde de değer verdiğimiz konuları bir kez daha gözden geçirmek yararlı olacak. Gücümüzü ortaya koymak için daha esnek bir tavır izleyelim.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/ Çakmaktaşı Eldeki işleri tamamlama konusunda daha sabırlı olalım. Kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından uygun şartlar bulabiliriz. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:30:57