Astroloji >> Milliyet Astroloji


10 Mart 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-03-12 14:51:46]



Bugün ne yapılabilir? İletişim ve hareket gezegeni Merkür’ün Balık burcuna ilerlemesi bugünlerde daha esnek bir bakış açısı getiriyor. Hayal gücümüzü daha geniş alanlara açabilir ve yaratıcı olabiliriz. Gün boyunca merak, hareket ve zihinsel canlılık dikkat çekmekte. Ancak fikirlerimize sınır getirmek daha zor olabileceği için biraz daha dikkatli olmalıyız.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde çok hızlıyız ancak bazı engelleri ya da değişiklikleri daha dikkatli yönetmek durumundayız. İlk dördün enerjisi özellikle fikirlerimize şekil vermek ve daha anlaşılır olmak için büyük bir gayret içinde olacağımızı göstermekte. Evraklar, yazışmalar ve ticari konular içinde aceleci sonuçlara varmamak daha yerinde olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/Baykuş Daha iyi bir iletişim kuralım. Bugün Mayalara göre ölümü simgeleyen Baykuş günündeyiz. Araştırma yapmak için uygun koşullar içindeyiz. Yenilenme yaşayabileceğimiz bir gündeyiz. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar da var.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:43:29