Astroloji >> Milliyet Astroloji


1 Şubat 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-02-01 08:51:09]



Bugün ne yapılabilir? Şubat ayına bir yeniay ile başlıyoruz. Bugün gerçekleşen yeniay Saka enerjisini çok güçlü şekilde ortaya koyuyor. Yeniay haritasında ayrıca Saka burcu yükselmekte. Bugün farklı ve yeni olan konulara zaman ayıralım. Daha gerçekçi ve sorumlu bir mizaç içinde olacağız. Bugünlerde bizi kısıtlayan, dikkat çekici dersler getiren koşullar var.

Nelerden kaçınmalı? Sorumlulukların farkında olalım. Yeniay enerjisi bizi harekete geçmeye ve olaylara akılcı bir gözle bakmaya davet ediyor. Kendimizi biraz fazla yüklenmiş hissedebiliriz. Bugün duygularımızı ortaya koymak konusunda pek rahat olmayabiliriz. Yalnız kalmamaya bakalım. Kimi zaman katı davranmak ve tek yönlü hareket etmek sıkıntı yaratabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/ Su Yaratıcı yönlerimizi kullanmaya bakalım. Su burcu değişkenliği, esnekliği ve yönsüzlüğü temsil eder. Duygusal nedenler yüzünden dağılabiliriz. Kimi zaman kendimizi yeteri kadar kontrol edemeyebiliriz. Başkalarına yardımcı olabileceğimiz bir gündeyiz. Sabırlı olmalıyız.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:56:16