Astroloji >> Milliyet Astroloji


1 Haziran 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları


Link [2022-06-01 11:17:38]



Bugün ne yapılabilir? Bugün sabah saatlerinde (8:48) Yengeç burcuna ilerleyen Ay, Venüs ve Jüpiter ile açılar kuruyor. Koşullar olumlu, yapıcı ve şanslı girişimlere işaret etmekte. Ancak Mars’ın açısı da aceleciliğe ve ani duygusal tepkilere yol açabilir. Duygusal açıdan cömert ve paylaşımcı bir tavır içindeyiz. Eve yönelik işlere odaklanmak açısından uygun koşullar var.

Nelerden kaçınmalı? Hızlı adımlar atabileceğimiz bir gündeyiz. Hassasiyetler ve kimi zaman duygusal dengesizlik, kopma, tartışma içeren durumlar, sürtüşmeler de yaşanabilir. Özellikle öğleden sonraki saatlerde heves ve duygusal paylaşımlar dikkat çekiyor. Ancak günün geç saatlerinde tepkilerimize ve kimi zaman aksilik ve kaza nedeni olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/ Su Önemli değerlendirmeler içindeyiz. Su burcu değişkenliği, esnekliği ve yönsüzlüğü temsil eder. Duygusal nedenler yüzünden dağılabiliriz. Kimi zaman kendimizi yeteri kadar kontrol edemeyebiliriz. Gün boyunca daha tutarlı ve kararlı olmak yönünde test edileceğiz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:55:18