Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Tofaş - Beşiktaş maçı canlı izle


Link [2022-04-03 00:33:40]



Beşiktaş Icrypex Takımı, ING Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında, 2 Nisan Cumartesi günü saat 20.15’te Tofaş Spor Salonu’nda Tofaş ile karşılaşacak.

 

Tofaş - Beşiktaş mücadelesi misli.com tarafından canlı yayınlanacak maçını canlı nasıl  izlerim sorusunun detayları ise videoda, 

 

 

Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek Tofaş - Beşiktaş maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresine tıklayıp Tofaş - Beşiktaş maçının üzerine tıklarayarak izleyebilirsiniz.

Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek Darüşşafaka  - Gaziantep Basketbol maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresine tıklayıp Darüşşafaka  - Gaziantep Basketbol maçının üzerine tıklarayarak izleyebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:36:21