Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


taraftarium24 Galatasaray - Kayserispor maçı canlı izle


Link [2022-02-12 19:33:14]



Maçı şiresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar Selçuk sports Galatasaray - Yukatel Kayserispor maçı şifresiz canlı izle, taraftarium Galatasaray - Yukatel Kayserispor justin tv selçuk sports Galatasaray - Yukatel Kayserispor maçı canlı izle Bein sports Şifresiz Galatasaray - Yukatel Kayserispor maçını izle link şeklinde arama yapmaya başladı.

 

Galatasaray - Yukatel Kayserispor maçını canlı olarak Maraşta Spor'dan takip edebilirsiniz... Süper Lig'de çok kötü günler geçiren Galatasaray, Yukatel Kayserispor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 25. haftasında Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda 12 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Onun yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Bülent Birincioğlu üstlenecek.   Canlı yayını izlemek izlemek için www.selcuksportshd90.com



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:46:37