Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Semt77 Yalovaspor, Galatasaray Nef canlı izle


Link [2022-04-06 21:53:14]



Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi 23. hafta erteleme maçında Semt77 Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek. 90. Yıl Spor Salonu’nda 6 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maç misli.com ve Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak. 

 Semt77 Yalovaspor - Galatasaray Nef mücadelesi misli.com tarafından canlı yayınlanacak  Semt77 Yalovaspor - Galatasaray Nef maçını canlı nasıl  izlerim sorusunun detayları ise videoda, 

 

Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek Semt77 Yalovaspor - Galatasaray Nef  maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresine tıklayıp Semt77 Yalovaspor - Galatasaray Nef  maçının üzerine tıklarayarak izleyebilirsiniz.

Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek Fenerbahçe Beko - Bayern Münih  maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresine tıklayıp Fenerbahçe Beko - Bayern Münih  maçının üzerine tıklarayarak izleyebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:49:21