Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Rizespor 0-6 Fenerbahçe özet


Link [2022-04-23 02:13:12]



Son haftalardaki çıkışını sürdürmeye devam eden Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşıyor. Kazanarak zirve takibini sürdürmek isteyen sarı lacivertli ekibin zorlu randevusu, bu akşam saat 20.30’da başlıyor. Maç öncesi futbol severlerin öncelik verdiği arama sonuçları ise şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, Rizespor maçı izle, Rizespor Fenerbahçe canlı izle, Rizespor Fenerbahçe canlı maç izle, Rizespor Fenerbahçe maç izle, Rizespor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Takımlara dair güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için derlemeye çalıştık.

RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İsmail Kartal Antrenman

Rizespor -Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki  Rizespor Fenerbahçe İzleme Linki Fenerbahçe hem Trabzonspor’u takip etmek hem de ikinci sırayı korumak adına kazanmaya devam etmek zorunda. İstanbul ekibinin Rizespor deplasmanındaki performansını izlemek isteyenler, beIN Sports HD 1 kanalına yönelebilir.

Rizespor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip Rizespor Fenerbahçe karşılaşmasını canlı olarak izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, istatistik takibi yapmak için yayıncı kuruluşun resmi sitesine ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden FB TV canlı yayınına ulaşabilir.

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Mucizeyi Kovalıyor İrfan Can ve Arda Antrenman

Gerçekçi olmak gerekirse Fenerbahçe’nin şu koşullarda şampiyonluk şansı yok denecek kadar az. Ancak Fenerbahçe taraftarları takımlarına son dönemde adeta şampiyon olmuşçasına destek veriyor. İç sahada takım, taraftardan inanılmaz bir enerji almaya başladı. Bunu deplasman galibiyietleriyle de pekiştiren sarı lacivertliler, kazanma alışkanlığını elde etti. Sezonun en formda dönemine ulaşan Fenerbahçe, son 10 haftanın net şekilde lideri. Trabzonspor’un çok fazla puan kaybettiği bu periyotta puan farkını ancak 11’e kadar düşürebildiler. Erken oynamanın avantajıyla bu haftayı galip kapatıp Trabzonspor’a  baskı uygulamaya çalışacaklardır.

Son 5 Haftada 5 Galibiyet Fenerbahçe Rizespor Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, özellikle Trabzonspor’a karşı 10 kişiyle oynanan olumlu futboldan sonra taraftarından büyük bir destek görmeye başladı. O maçtan sonra da bileği bükülmeyen İstanbul ekibinde İsmail Kartal mucizesi yaşanıyor. Sezon sonundaki durumu henüz belirsiz olan İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si, gelinen noktada 62 puanla 2’nci basamağa dek yükseldi. Konyaspor’un 2 puan önünde yer alan Fenerbahçe son 9 haftadır kaybetmiyor. Aynı zamanda son 5 haftada 15 puan topladıklarını anımsatalım. Fenerbahçe bu sene deplasmanda oynadığı 16 maçın 8 tanesini galibiyetle kapattı. Kadıköy’de oynanan ilk maçta Fenerbahçe rakibini 4 golle yenmeyi başarmıştı. Bu maç öncesinde Ozan ve Mesut yine kadroda olmayacak. Ayrıca Pelkas’ın da sakatlık problemi devam ediyor.

Rizespor’un Son Şansı Bülent Korkmaz Açıklamaları

Çaykur Rizespor da tıpkı rakibi gibi bir mucizeyi gerçekleştirme peşinde. Küme düşme hattından bir türl kurtulamayan Karadeniz ekibi, artık kalan maçlarının tamamını kazanmak ve Giresunspor’un üst üste yenilmesini bekleyecek. Bu maçta alınacak 1 puan bile lige artık büyü olasılıkla veda etmeler anlamına geliyor. Puan durumuna bakıldığında Rizespor’un işinin ne kadar zor olduğu daha net anlaşılıyor ancak oyuncular inatla son şanslarını değerlendirmek istiyorlar. En azından futbolcular sezonun sonunda Fenerbahçe karşısında kendilerini göstermek ve taraftara güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor. Rizespor son 2 haftadan toplamda 4 puan çıkarmayı başardı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldılar. Takımın en önemli oyuncularından biri olan Fernandes, kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Rizespor Fenerbahçe Muhtemel İlk 11'ler Rizespor: Tarık, Gökhan Gönül, Ponck, Holmen, Eren, Baiano, Sabo, Boldrin, Boyd, Bolesie, Cisse

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar, Kim, Ferdi, Zajc, Crespo, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:33:59