Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Onikişubat İdmanyurduspor'dan Playof maçları öncesi çok güzel hareketler!


Link [2022-04-13 00:58:21]



2021 -2022 futbol sezonu 1.Amatör Lig Playof maçları 17 Nisan pazar günü başlayacak. Maçlar öncesinde Onikişubat İdmanyurduspor kulübünün organize ettiği iftar yemeğinde '' katılımcıların keyif aldığı Spor Dolu Bir Gece'' yaşandı.

 

Onikişubat İdmanyurduspor kulübü, Play Off Ligine katılmaya hak kazanan 6 kulübün yöneticisi ve teknik ekibini organize ettiği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

 

Onikişubat İdmanyurduspor kulübünün düzenlediği iftar yemeğine, TÜFAD başkanı Mesut Çanak ve yönetim kurulundan Izzet Kazancı ile Ejder Orak, Onikişubat Gençlik Spor Müdürü Kadir Gemci, İl Hakem Kurulu başkanı Şaban Nedirli, Sahada İlk Yardımcılar derneği başkanı Vedat Dişbudak ve başkan yardımcısı Vedat Üçgöz, Saha Komiserleri il başkanı Fatih Dağ katıldı.

 

TÜM KULÜPLER KATILIM SAĞLADI

Kulüpleri temsilen ise ATC Maraşspor Başkanı Mehmet Atcı ve teknik direktörü Sedat Toptaş, Helete Demirspor Başkanı Mehmet Yasin Aktaş ve teknik direktörü Nuri Öksüzce, Karaziyaretspor teknik direktörü Hasan Çitfçi, Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor teknik direktörü Nejdet Bolat ve Afşin Belediyespor Başkanı Mehmet Köse ve teknik direktörü Hasan Akpınar  katıldı.

MARASTASPOR.COM'A ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Onikişubat İdmanyurduspor teknik direktörü Serhat Kapudere,'' Tüm katılımcılara teşekkür ederken marastaspor.com'a özel açıklamalarda bulundu.

 

 



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:51:29