Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Mehmet Gürbüz'den Kahramanmaraşspor hakkında açıklama


Link [2022-04-14 18:53:24]



2021-2022 sezonunda TFF 2. Ligden, 3.Lige düşen Kahramanmaraşspor, hakkında şok iddia ortaya atılmıştı.

Ortaya atılan  iddialarda '' Kahramanmaraşspor, Elbistan Belediyesine devir edilecek. Takımın isminin ise Elbistan Belediyespor olup, maçlarını ise Elbistan'da oynayacak'' şeklindeydi.

 

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan, Elbistanspor Kulübü Başkanı Sıtkı Çay ile birlikte, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü makamında ziyaret edince bir anda Başkan Gürbüz, konuşulmaya başlandı.

 

MEHMET GÜRBÜZ MARAŞTASPOR GAZETESİNE KONUŞTU

 

Kahramanmaraşspor camiasının bir anda gündemine oturan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Maraştaspor Gazetesine açıklamalarda bulundu. Telefonla ulaşım sağladığımız başkan Gürbüz sözlerine, ''Kahramanmaraşspor başkanımız Fatih beyle Elbistanspor başkanı Sıtkı bey ziyaretimize geldiler. Liglerde mücadele eden Kahramanmaraşımızın iki güzide takımına bizlerde her türlü desteği vereceğimizi söyledik'' diyerek başladı.

 

Maraşspor'da bizim takımımız, canımız.

Elbistanspor’da bizim canımız Gençleri ve sporu her alanda destekleyeceğiz'' diyerek sözlerine devam eden Mehmet Gürbüz,'' Kahramanmaraşspor başkanımız Fatih bey, bizden destek talebinde bulundu. Maçları Elbistan’da oynamak istediklerini söyledi. Bizde Kahraman Şehrimizin takımına ne gerekiyorsa yapacağımızı ilettik'' dedi.

 

Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraşspor'u alıp ismini Elbistan Belediyespor yapacak mı?, sorusuna ise Başkan Mehmet Gürbüz'' Kahramanmaraşspor bizim şehrimizin takımıdır. Taraftarımız rahat olsun. Kahramanmaraşspor'un adını değiştirmek gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Biz takımlarımıza ne yapabiliriz onu konuştuk. Tüm taraftarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:35:24