Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Kayserispor 0-4 Fenerbahçe ÖZET


Link [2022-04-02 19:17:26]



Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, Fenerbahçe'yi Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda ağırlayacak. Zorlu maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşmanın detayları ve 'Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe hangi kanaldan canlı izlenir?' sorularına ilişkin tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

 

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kayserispor Fenerbahçe karşılaşması 2 Nisan Cumartesi, saat 16.00 itibariyla başlayacak.

 

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Kayserispor Fenerbahçe arasındaki mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak.

 

KAYSERİSPOR VE FENERBAHÇE'DE MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Ligde oynadığı son 6 müsabakada 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, Kayserispor'u yenerek bu çıkışı sürdürmeyi planlıyor ve geride bıraktığı 30 haftada hanesine 53 puan yazdıran Fenerbahçe, 3. sırada yer alıyor. Süper Lig'de 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda 38 puan toplayan Kayserispor ise haftaya 14. sırada girerek listede yerini alıyor.

 

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile Ozan Tufan, Kayserispor'a karşı verilecek mücadelede forma giyemeyecek fakat iki maçlık cezasını tamamlayan Mert Hakan Yandaş ve sakatlıklarını atlatan Ferdi Kadıoğlu ile Attila Szalai'nin kadroda yer alması bekleniyor.

 

Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci, Kim Min-jae ve Filip Novak ise sarı kart ceza sınırında bulunurken; dört futbolcu, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 32. haftada Galatasaray ile oynanacak derbide takımdaki yerlerini alamayacak

 

Yasal yayına erişemeyen bazı kullanıcılar Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor, Selçuk Sports gibi alternatif kanallara da yöneliyor. Ancak bu platformlar yasal değil ve buradan yayın izlemeyi asla tavsiye etmiyoruz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:39:01