Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Kahramanmaraşspor, hakkında şok iddia!


Link [2022-04-14 09:17:25]



2021-2022 sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta 33.Haftada Adıyaman Futbol Kulübü'ne mağlup olarak bitime 5 hafta kala küme düşen Kahramanmaraşspor, hakkında şok iddia ortaya atıldı.

Geçtimiz günlerde bazı haber sitelerinde '' Kahramanmaraşspor, Elbistan Belediyesine devir edilecek. Takımın isminin ise Elbistan Belediyespor olup, maçlarını ise Elbistan'da oynayacak'' şeklinde haberler çıkmıştı.

 

BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Çıkan bu haberler sonrasında Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan, Elbistanspor Kulübü Başkanı Sıtkı Çay ile birlikte, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek 46 numara çubuklu forma hediye etti.

Fatih Mehmet Ceyhan ve Elbistanspor Kulüp Başkanı Sıtkı Çay, Başkan Gürbüz'le iki takımın durumu hakkında istişarede bulunulduğu açıklanan ziyaret çıkan haberi doğrular niteliğindeydi. Çıkan haberler hakkında ise resmi açıklama yapılmadı

KADIN VOLEYBOL TAKIMINI DEVİR ALMIŞTI

2019-2020 sezonunda kadınlar voleybol 1. liginde mücadele eden Elbistan Belediyespor'u, Balıkkesir'den alan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, tarafından bir sezon sonra Adana Çukurova Belediyespor'a devredildi.



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:44:22