Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Kahramanmaraş 1.Amatör Lig Play-off grubunda 2.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı


Link [2022-04-22 18:53:07]



Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig Play-off grubu 2.Hafta maçları 24 Nisan pazar günü saat 13:00 ve 16:00'da oynanacak.

 

Kahramanmaraş İl Hakem kurulu maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Bu sezon 1.Amatör Lig Play-off grubu maçlarına dördüncü hakemde atandı.

 

 

KARAZİYARETSPOR - AFŞİN BELEDİYESPOR MAÇINI AHMET CENGİZ GÖK YÖNETECEK

Merkez 1 Futbol sahasında 24 Nisan pazar günü saat 16:00'da Karaziyaretspor ile Afşin Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Ahmet Cengiz Gök yönetecek. Bu karşılaşmada Abdullah Mesut Doğru ile İsmail Çiriş yardımcı hakem olurken, Mehmet Şişman ise dördüncü hakem olacak.

 

 

ATC MARAŞSPOR - ONİKİŞUBAT İDMANYURDUSPOR, MAÇINI  SERKAN GÜRBÜZ YÖNETECEK

Batıpark Futbol sahasında 24 Nisan pazar günü saat 13:00'de ATC Maraşspor ile Onikişubat İdmanyurduspor ile arasında oynanacak olan karşılaşmayı Serkan Gürbüz yönetecek. Bu karşılaşmada Sinan Sünbül ile Mustafa Topal yardımcı hakem olurken, Eshabil Avcı ise dördüncü hakem olacak.

 

 

BŞB GENÇLİKSPOR - HELETE DEMİRSPOR MUSA MURAT EMRE YÖNETECEK

Batıpark Futbol sahasında 24 Nisan pazar günü saat 13:00'da Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor - Helete Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Musa Murat Emre yönetecek. Bu karşılaşmada Mustafa Sert ile Mevlüthan Ertürkmen yardımcı hakem olurken, Hacı Ahmet Saçak ise dördüncü hakem olacak.



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:50:03