Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Justin TV Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Şifresiz Selçuk Sports Taraftarium24 Alanya GS canlı izle


Link [2022-02-06 17:54:27]



Galatasaray için dönüm noktası diyebileceğimiz bir maç…  2022 yılına yeni hocası Francesco Farioli yönetiminde başlayan ve 3 maçta 3 galibiyet alan Alanyaspor deplasmanında Galatasaray bakalım ne yapacak? Avrupa’daki başarılı futbola rağmen ligde kötü sonuçlar alan ve Türkiye Kupası’ndan elenen Galatasaray’da Fatih Terim görevinden ayrıldı. Yerine gelen Domenec Torrent de kötü gidişi şimdilik çözemedi. Son olarak kadrosunu ara transferde yeni oyuncular ile güçlendiren sarı kırmızılı takım için bu maç hayati öneme sahip. Çünkü arka arkaya alınan 4 mağlubiyet sonrası taraftarın sabrı taşmak üzere. Aynı zamanda küme düşme hattıyla arasında sadece 3 puan kalan Galatasaray’da herkes bir galibiyet serisine ihtiyaç olduğunu düşünüyor. Bafetimbi Gomis, Semih Kaya, İnaki Pena ve Erick Pulgar’ı renklerine bağlayan Galatasaray bu maça kalede İnaki Pena ile başlıyor.

Bu sene yapılan gençleştirme operasyonundan istediği verimi alan Galatasaray’da diğer bir sorun da sakatlıklar. Kadro kurmakta zorlanan teknik ekib, bu maçta da 6 oyuncusundan yoksun olacak. Galatasaray’da maç kadrosunda Fernando Muslera, Fatih Öztürk, Işık Kaan Arslan, Mbaye Diagne, Mostafa Muhammed ve Omar Elabdellaoui yer almıyorlar. selçukspor tv canlı izle bein sports Justin tv lig tv Selçuk Sports twitter giriş inat tv jestyayın Golvar Kralbozguncu Netspor Selçuk spor Alanya Galatasaray maçı izle şifresiz

Taraftarium24 Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle

Zorlu maç öncesi ilk 11’ler belli oldu:

Alanyaspor: Marafona, Efecan, Efkan, Eduardo, Novais, Fatih, Candeias, Emre Akbaba, Juanfran, Borja, Furkan Bayır

Galatasaray: Pena, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Ömer, Berkan, Taylan, Cicaldau, Emre, Kerem, Babel

Galaratasay’ın yedekleri: İsmail, Berk, Pulgar, Oğulcan, Moruţan, Semih, Arda, Halil, Feghouli, Boey

Alanyaspor maçını canlı izle donmadan kaçak youtube canlı yayın matbet tv Netspor Alanya Galatasaray canlı maç izle link

Şifresiz Bein Sport Galatasaray Alanyaspor maçı izle

Galatasaray’da İsmail Çipe yedeğe çekilirken kaleyi Pena devraldı. Pulgar da yedekler arasında forma şansı bekleyecek.

Alanyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda? alanyaspor Galatasaray mücadelesi Bein Sports 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak.

Selçuk Sports Alanyaspor Galatasaray Canlı İzle şifresiz Maçan önce mikrofonlara konuşan yeni transfer Erick Pulgar şunları söyledi: “Galatasaray’da olduğum için çok mutluyum. Bu meydan okumada yer aldığım için mutluyum. Fizik olarak iyi durumda geldim. Zaten milli takımdaydım, antrenmanlıyım. İyi olacağımı düşünüyorum.”

Jestyayın 119 Alanyaspor Galatasaray canlı maç izle

Aytemiz Alanyaspor haftaya 3. sırada girdi. 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 38 puanla alan Alanyaspor, Trabzonspor ve konyaspor’un ardından üçüncü sırada. 23 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi yaşayan Galatasaray ise 27 puanda ve ligde 15. sırada yer alıyor. Küme düşme hattı ile arasında sadece 3 puan kalan Galatasaray bu maça dönüm noktası olarak bakıyor.

Kralbozguncu Alanyaspor Galatasaray Canlı İzle

Alanyaspor evinde oynadığı 11 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Evindeki son maçında Hatayspor’u 6-0’la geçen Alanyaspor’da Emre Akbaba hat-trick yaparak şov yaptı. Alanyaspor’un evinde Beşiktaş’ı 2-0 yendiğini, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığını da anımsatalım.

Galatasaray ise deplasmanlarda çok formsuz. Son üç deplasman maçından yenik ayrılan sarı kırmızılı takım Ekim ayındaki Çaykur Rizespor galibiyetinden beri üç puan alamadı. Son 6 maçında 4 yenilgi alan Galatasaray, 2 maçtan da berabere ayrıldı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:34:20