Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Gönül Dağı Taner'in babası kimdir? Gönül Dağı İrfan diziye ne zaman katılacak?


Link [2022-04-14 18:53:24]



Gönül Dağı Taner'in Babası Kimdir? Ne Zaman Diziye Gelecek? Gönül Dağı dizisi 9 Nisan 2022 Cumartesi günkü yeni bölümü ile Taner babasının yaşadığını öğrendi. Taner ilerleyen günlerde yayınlanan Gönül Dağı dizisinde babasını yeniden görecek. Taner'in babasını kim canlandıracak, hangi oyuncunun Dilek’in babası karakterinde olacağı bilgilerini sizlerle paylaşabiliriz.Gönül Dağı Dilek'in babasını kim oynayacak.

 

Gönül Dağı Taner'in Babası Kimdir? Sapsarı topraklarının koktuğu ve anadolu irfanın görüntüleri eşliğinde Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlananGönül Dağı dizisi başrollerini Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Cihat Suvarioğlu, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya paylaşıyor.

 

Gönül Dağı dizisi yayınlandığı ilk gündenitibaren başarılı oyunculukları konusu ile gönüllere taht kurdu. Gönül Dağı dizisinde her bölüm farklı bir oyuncunun gençlik dönemi hayat hikayesi anlatılıyor. Gönül Dağı dizisinde Taner'in babası şimdiden merak konusu oldu.

 

Herkesin izlediği gibi 59. bölümde; Elif, ''Çok geç kaldık Kenan bey. Birbirimize yıllar yıllar boyu geç kaldık. Henüz o yolu yürümemişken geri dönmek ikimiz için de en iyisi. Çok özür dilerim.'' diyerek Kenan'ın aşkını karşılıksız bıraktı.

Öte yandan Asuman'ın babası Münir Başkan, Ramazan'a daha fazla uzatmadan Asuman'ı gelip istemelerini söyledı. Ramazan, duydukları karşısında sevinçten deliye dönerken babasını ikna edemedi.

Ağıtçı Hüseyin, ''O adam benden özür dilemeden o adamın kızını istemem.'' diyerek resti çekerken Ramazan'ın tepkisi izleyicileri güldürdü.

Selami'nin abisi İlhami, Taner'in babası İrfan'ın nerede olduğunu sordu. Düğüncü Muammer ise İrfan'ın yıllar önce öldüğünü söyledi. İlhami ise, ''Nasıl ya? Ben geçen sene gördüm. Köln'deydi ya o.'' şeklinde cevap vermişti.

Gönül Dağı İrfan Kimdir?

Gönül Dağı İrfan Kimdir? Gönül Dağı dizisinde şuanda İrfan karakterine hayat vermesi için herhangi bir oyuncu Eskişehir Sivrihisar da ki Gönül Dağı setine gelmedi. Gönül Dağı dizisinde İrfan karakterine hayat verecek oyuncu belli olduğunda sitemize eklenecektir.



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:15:41