Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Fatih Mehmet Ceyhan canlı yayında iddialara yanıt veriyor! İzlemek için tıkla


Link [2022-04-03 00:33:40]



Kahramanmaraşspor'da herkesin beklediği gün geldi, çattı. Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, Feridun Kolat'ın Kanal Maraş'ta yayınlanan Açık Masa programın sonrası açıklamalarda bulunacak.

 

Tivi46'da İbrahim Karadeniz'in hazırlayıp sunduğu 'Gündem Özel' programna katılacak olan Ceyhan'ın, kulüp çalışmalarının yanı sıra esas olarak futbol takımıyla ilgili bilgiler vermesi bekleniyor.

 

Son günlerde de kırmızı-beyazlı kulüpte bu konuda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar takım son sıralarda yer alsa da, takımda çalışmalar aksamadan devam ediyor..

 

AÇIKLAMA 21.30'DA

Kahramanmaraşspor Kulübü, Başkan Fatih Mehmet Ceyhan'ın 2 Nisan Cumartesi günü saat 21.30'da Tivi46'da kameraların karşısına geçeceğini açıkladı. Hem takımdaki süreç hakkında hem de gündeme dair açıklamalarda bulunması beklenen Fatih Ceyhan, İbrahim Karadeniz'in sorularını yanıtlayacak.

 

Programı canlı olarak aşadaki linkten izleyebilirsiniz. Yayın başladı

SATIR BAŞLIKLARI

 

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,'' Bana aileme ve Kahramanmaraşspor'a bir kara propagandadır. Pazartesi yapalım dediniz siz ama ben sıcağı sıcağına yapalım dedim. Herşey ortaya bu akşam çıkacak. İstanbuldayım uçağa binip hemen gelip tesise gittim hazırlıklarımı yaptım.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,'' Mustafa Karaaslan Benim abim olduğunu söylüyor. Benim ailemden abimi tanıyor beni arayabilir gerçekleri anlatırdım. Yine yayınlamak isterse yayınlardı

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,''  Bu davanın Kahramanmaraşspor ile alakası yok. İsmini vermek istemediğim banka ile olan bir davadır. Bu davayı 2010 yılında başladı. Biz bu bankanın müdürünün firmalarımız üzerinden yaptığı usülsüzlüktür. Bu davada AK Parti il başkanı Fırat Gölgel ile birlikte mağduruz. Bu bir gizli belge değildir. Zaman aşımına uğracaktı. Banka zaman aşımına izin vermedi.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,'' Bu davayı bulmak için araştırmacı gezete olmaya gerek yok. Bu dosya gizli değildir. Bu dosya Kent Maraş firmam ile alakalı bir davadır. Bizimde mağdur olduğumuz Banka Müdürü ve eşinin yaptığı bir dosyadır. Bu davanın Kahramanmaraşspor ile yakından uzaktan ilgisi yok. Biz bu davadan 52 kişiyiz.

 



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:06:34