Yerel >> Maraşta Spor Gazetesi


Altay 1-2 Antalyaspor özet


Link [2022-04-02 19:17:26]



Altay ile Antalyaspor Süper Lig'in 31. Haftasında kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele (Lig TV) BEIN Sports'ta canlı olarak yayınlanıyor. Altay-Antalyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

 

Süper Lig'in 31. hafta maçında Altay ile Antalyaspor kıyasıya bir mücadelede karşılaşacaklar. Her iki takımın taraftarları bu maçı canlı izlemek için arayış içerisine girdi. Maçtan önce gerçekleştirilen en popüler arama sonuçları karşımıza şöyle karşımıza çıkıyor: Altay-Antalya maç izle, Altay maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Altay-Antalya canlı izle, Altay-Antalya canlı maç izle, Altay-Antalya maç izle, Altay-Antalyaspor bedava maç izle, Altay maçı canlı izle, Lig TV link, online maç izle, bedava BEIN Sports maçı izle, ücretsiz maç linkleri, milli takım hazırlık maçı izle, Lig TV canlı. Bu keyifli hazırlık maçından önce tüm gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık.

 

Altay - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Altay Antalyaspor maçı bugün saat 16:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Öte yandan karşılaşmayı canlı skor uygulamalarından kesintisiz olarak maç takibi yapabilirsiniz.

 

Süper Lig'de attığı son iki golü ceza sahası dışından kaydeden Doğukan Sinik, 2010/11 sezonundan bu yana Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de üst üste üç golünü bu şekilde bulan ilk oyuncu olabilir. Süper Lig kariyerinde attığı dört golü de kafayla kaydeden Antalyaspor stoperi Naldo'nun son üç golünün ikisinde ve son golünde asisti yapan oyuncu Hakan Özmert'ti.

BEIN SPORTS CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:13:56