Yerel >> Kastamonu İlk Haber


YOL İŞİNDE PİK YAPTIK


Link [2022-11-08 18:37:06]



AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile birlikte geldiği ilimizde, Cide ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

            Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milletvekili Çakır, şu cümleleri kullandı: “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla birlikte Kastamonu ilçelerindeyiz. Hazine ve Maliye Bakanımız Kastamonu il merkezinde... Vatandaşımıza halini, nasıl yaşadığını, bizden beklentilerinin ne olduğunu anlamak amacıyla şu an arazideyiz. Şehir Buluşması kapsamında vatandaşımıza gidiyoruz.”

            “YOL İŞİNDE PİK YAPTIK”

“AK Parti kimliği taşıyan birisiyim. Yol bizim işimiz. Bütün yolları 20 yıllık iktidarımızda duble yollarla, asfaltla donattık. Yol işinde pik yaptık. Arazinin jeolojik şartları nedeniyle bilhassa Karadeniz sahilinde gecikmeler var. Bu gecikmeleri de tamamlayacak olan biziz. Karadeniz Sahil Yolu da en kısa sürede yapılacaktır. Cide’ye ait bu sorunun çözümü noktasında adeta Cide’nin sözcüsü olacağız.”

            “KASTAMONU UNUTULAN İL DEĞİL”

            “Kastamonu unutulan il değil. Kendi ilimden örnek veriyorum. Kendi bölgemde de gecikmeler var. Düzce’de de geciken 5-6 kilometrelik bölge var. İnşallah bu Ülke ve Devlet büyük. Ne kadar imkan var, o imkanları bu millete seferber etmek bizim boynumuzun borcudur.”

“CİDE’DE VAR MI BAŞÖRTÜSÜ SORUNU”

Milletvekili Çakır, CHP tarafından gündeme getirilen başörtüsü konusuna da değinerek: “Bunlar Ali-Cengiz oyunu. Başörtüsü ile zulme uğrayan biziz. Bizim kızlarımız, kadınlarımız, üniversite öğrencilerimiz… Başı ne kadar açıksa açık olsun, ne kadar kapatmak isterse kapatsın diyen bir siyasi iktidarız. Bu sorunu biz çözmüşüz, Anayasa ile çözüm diyen yine biziz, sahadan kaçan onlar. Anayasa teklifine ne gerek var, referanduma ne gerek var diyen yine onlar. O zaman başörtüsünü yasal olarak çözmek mi istiyorsun, buyur kardeşim Anayasal güvenceye kavuşturalım. Şimdi teklif hazırlanıyor, kısa sürede TBMM’ye gelir. İşte Cide, var mı başörtüsü sorunu… Kalkıyorsun numara yapıyorsun, bu numarayı Cideli yemez” dedi.

“6’LI MASADAN MİLLETE HAYIR GELMEZ”

“Aday nerede? Önü de bu, sonu da bu. Seçimlere az bir zaman kaldı, halen altılı masa polemikleriyle birlikte orta sahada top çeviriyorlar. Bir kere HDP faktörü var. Bu masayı nasıl toplarsan topla, HDP faktörüyle bir tek açıklamaları varsa söylediklerimi geri alıyorum. Orta sahada top çevirmekle olmaz. Adam gibi ortaya çıkacaksın, ben adayım, ülkeyi yöneteceğim, bana oy verin diyeceksin. Buna göre milletimiz de bakacak ve ona göre oyunu verecek. 6’lı masadan millete hayır gelmez.” 

Çakır, Cide’de doğalgaz çalışmaları ve açılmaya hazırlanan yeni Cide Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkilerden bilgiler aldı.

Fahri Çakır'ın Cide ziyaretine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çağlı, AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Özcan, Mehmet Arif Özdemir ve partililer eşlik etti.



Çok Okunanlar

2024-09-21 12:50:20