Yerel >> Kastamonu İlk Haber


ÜNİVERSİTE’YE 81 AKADEMİK PERSONEL ALINACAK


Link [2022-12-02 09:57:10]



Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörlüğü’nün, akademik personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kastamonu Üniversitesi’ne 81 öğretim elemanı alımı yapılacağı açıklandı. Alımlar için 30 Kasım’da başlayan başvuruların 14 Aralık 2022 tarihinde sona ereceği bildirildi. Giriş sınavı ise 20 Aralık’ta yapılacak.

Yapılan açıklamada: “Profesör, Doçent ve Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim) adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) ve Araştırma Görevlisi adaylarının ise ilan edilen kadro birimine şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir” denildi.

BAŞVURU, TEK BİR KADRO İÇİN YAPILABİLECEK

Bilgilendirmede ayrıca şu maddeler yer aldı:

1- 2547 sayılı Kanunun Ek 38. maddesi uyarınca belirlenen %30'luk kota kapsamında başvuru yapılabilecek öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

2- Profesör ve Doçent unvanına sahip öğretim üyeleri sahip olduğu unvanlardan daha alt unvanlı kadrolara müracaat edemezler. Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat eden adaylar daimi süreli çalıştırılacaktır.

3- Adaylar son müracaat tarihi mesai saati bitimine kadar bu ilanın “Müracaat Edilecek Birime İlişkin Bilgiler” kısmında belirtilen birimlere şahsen veya posta ile müracaatta bulunacaklardır. İlgili birimlere yapılmayan veya süresi içinde yapılmayan ya da eksik belge ile yapılan müracaatlar işleme alınmayacaktır. Posta yoluyla yapılan başvurularda, postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

4- Adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya müracaat eden adayların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

5- Üniversite uygun gördüğü takdirde İlanın her aşaması iptal edilebilir. Üniversite sınav takviminde mecburi hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Üniversitemiz internet sayfasından yapılan bütün duyurular tebligat mahiyetindedir. Şahıslara ayrıca yazılı tebligat yapılmaz.

6- Açıktan veya yeniden atanacaklar için arşiv araştırması yaptırılacaktır.



Çok Okunanlar

2024-09-21 00:40:42