Yerel >> Kastamonu İlk Haber


Üniversite’de büyük program


Link [2022-12-02 13:12:54]



Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla “Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite Ziyareti” programı bugün gerçekleşecek. Kastamonu Üniversitesi (KÜ) ev sahipliğinde yapılacak programa Tarım ve Kırsal Kalkınma Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Muhammed Adak, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, ihtisaslaşma misyonu üstlenmiş 22 üniversitenin rektörü ve ilgili rektör yardımcıları da programa katılacak.

Yapılacak İhtisas toplantısı sonrasında, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Kastamonu Üniversitesi senatosuna katılacak ve ardından öğrencilerle bir buluşma programı çerçevesinde bir araya gelecek.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, yaptığı açıklamada, Kastamonu Üniversitesi’nin Ormancılık ve Tabiat Turizmi sahasında ihtisaslaştığını, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite Ziyareti” programının Kastamonu’da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek: “Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanlarında ihtisaslaşan üniversitemizde akademisyenlerimiz tarafından verilen eğitimlerle gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. İhtisas odaklı çalışmalarda inovasyon ve sonuç odaklı faaliyetler yürütüyoruz. Böylesine büyük bir programın üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenmesinden dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Her konuda Üniversitemizi cesaretlendiren YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 20:44:49