Yerel >> Kastamonu İlk Haber


SEYDİOĞLU, KAS-DER KASTAMONU ŞUBESİ’NDE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU


Link [2022-11-05 12:02:53]



Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Kastamonu Şubesi Kasım ayı toplantısı Mehmet Eren başkanlığında KAS-DER Şubesi bahçesinde Ihlamur Cafe Restaurant Salonu’nda yapıldı.

            Toplantıda alınan kararla KAS-DER Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Seydioğlu, Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

            KAS-DER Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Eren yaptığı açıklamada: “Derneğimizin Kasım ayı olağan toplantısını yönetim kurulu arkadaşlarımızla gerçekleştirdik. Toplantımızda çalışmalarınız ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Düzenlediğimiz toplantımızda alınan kararla Yönetim Kurulu arkadaşımız Tufan Seydioğlu KAS-DER’in Siyasi İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Tufan Seydioğlu’na görevinde derneğimiz adına başarılar diliyor ve kutluyorum” dedi.

            Tufan Seydioğlu ise yaptığı konuşmada: “Yönetim Kurulu tarafından alınan karar sonucunda Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören Başkan ve Yönetimime teşekkür ediyorum. KAS-DER Kastamonu şubesi yararına, memleketime en iyi katkıyı sunmak adına elimden geleninin de en iyisini yapmaya çalışacağım.  Bu vesile ile de saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı



Çok Okunanlar

2024-09-21 18:40:40