Yerel >> Kastamonu İlk Haber


ÖZVAR, KÜ SENATO ÜYELERİYLE BULUŞTU


Link [2022-12-05 10:38:57]



Kastamonu Üniversitesi Senato toplantısı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın iştirakleriyle gerçekleştirildi.

Üniversite ev sahipliğinde düzenlenen “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı” toplantısı için Kastamonu’ya gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Kastamonu Üniversitesi Senato toplantısına katılarak, senato üyeleriyle bir araya geldi. Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın yanı sıra Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve senato üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesi’nde devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek, toplantıya iştiraklerinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkürlerini iletti. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ise Türkiye’de ormancılık ve tabiat turizmi konusunda tek ihtisas üniversitesi olan Kastamonu Üniversitesi’nde olmaktan ve senato üyeleriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyetlerini ifade etti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, daha sonra senato üyelerinin sorularını cevapladı. Toplantının sonunda Rektör Topal tarafından YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a hediye takdim edildi.

Toplantı, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 16:43:56