Yerel >> Kastamonu İlk Haber


ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUTLU KAFE’DE KUTLANDI


Link [2022-11-26 23:12:30]



Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda bulunan Özel Sporcular Çalışma Salonu karşısında açılan ve Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği’ne tahsis edilen Mutlu Kafe’de Vali Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır, Gölköy 5.Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik’in eşi Züleyha Çelik, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt’un eşi Rasime Yurt, spor hocaları, özel eğitim öğretmenleri, özel bireyler ve ailelerinin katılımı ile öğretmenler günü kutlandı. 

“ÖZEL BİREYLERİMİZ YERYÜZÜNÜN MELEKLERİ”

Özel bireylerle tek tek ilgilenen Bahar Çakır Hanımefendi Mutlu Kafe’nin hayırlı olması temennisinde bulunarak şöyle konuştu; “Özel bireylerimiz yeryüzünün melekleri, ailelerimize de her zaman söylediğim gibi Allah gücünüzü kuvvetinizi arttırsın, evlatlarınızla çok güzel ilgileniyorsunuz, eğitim veriyorsunuz. Bugün çifte mutluluk yaşıyoruz. Özel bireylerimizin böyle güzel bir kafeye kavuşmuş olmasından dolayı hem bir hayırlı olsun demiş olacağız. Ama bu gün öyle anlamlı bir güne denk geldi ki aynı zamanda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutluyoruz. Ailelerimizin yanı sıra öğretmenlerimiz de evlatlarımızla çok güzel ilgileniyorlar, eğitimleri noktasında onların gelişiminde büyük katkı sunuyorlar. Değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Kafenizin hayırlı olmasını diliyorum.” 

“MUTLU KAFE BİZİM MUCİZEMİZ”

Mutlu Kafe’nin kendileri için bir mucize olduğunu söyleyen Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz da yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bir yıl boyunca bizim özel evlatlarımızı bizden sonra emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu güzel gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Mutlu Kafe’mizin karşısında Özel Sporcular Çalışma Salonumuz var. Burası bizim için mucize gibi. Ben bazen kimse beni bu rüyadan uyandırmasın diyorum. Çünkü devletimizin, sayın cumhurbaşkanımızın sayesinde ilk defa böyle bir imkâna kavuştuk. Sayın vekillerimize, sayın valimize de çok teşekkür ediyoruz. Gençlik Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak Bey de sağ olsun bu kafeyi bize armağan etti. Dernek olarak biz de buradayız. Ailelerimizin evlatlarını spora getirdiklerinde rahat edebilecekleri bir ortam. Ayrıca özel bireylerimize açtıkları kurslarla bizlere destek olan Kadıdağı Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Tevfik Demirci’ye,  müdür yardımcımız Nurullah Aziz Döner’e ve değerli öğretmenlerimize, Merkez Spor Salonu Müdürü  Abdullah Bacağıuzunoğlu’na ve tüm personelimize özel bireylerim ve ailelerim adına çok teşekkür ediyorum. Özel bireylerimize hizmet iki Cihan’da boşa gitmez. Onlar Rabbimin bize emanet bu dünyadaki melekleri. Bugün burada olmanız bizleri gerçekten çok mutlu etti. Emeğinize, yüreğinize, ayağınıza sağlık. Çok teşekkür ediyoruz.”

Program, öğretmenler günü pastası kesimi ve ardından ikramlarla devam etti. Program sonunda davetliler tarafından Özel Sporcular Çalışma Salonu da incelendi.  



Çok Okunanlar

2024-09-21 10:57:41