Yerel >> Kastamonu İlk Haber


MÜSİAD ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi işbirliğinde


Link [2022-12-05 10:38:57]



Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Taşköprü İlçemize bağlı Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri sağlık taramasından geçti.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Öğrenci Kulüpler Birliği tarafından organize edilen program kapsamında öğrenciler temel postür analizi, boy ve kilo ölçümü ile doğru beslenme, renk körlüğü ve görme testi, işitme testleri, temel ayak analizinden geçti.

Sağlık taramasının ardından ilkokul öğrencileri ile eğitici oyunlar oynayan Bezmialem Vakıf Üniversitesi öğrencileri okul kütüphanesine çeşitli kitaplar kitap hediye etti.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Böyle bir projenin içerisinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, “Ticaretimizi sürdürdüğümüz bu kadim topraklara vefa borcumuzu bir nebze olsun ödeyebilmek adına sosyal sorumluluk projelerini büyük önem veriyoruz” dedi.

Ahmet Sevilioğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“MÜSİAD Kastamonu Şubesi olarak, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bezmialem Üniversitesi arasında imzaladığımız protokol kapsamında Taşköprü ilçemize bağlı Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencilerimize yönelik temel postür analizi, boy ve kilo ölçümü, doğru beslenme ile temel ayak analizinden oluşan kapsamlı bir sağlık taraması gerçekleştirildik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye ve spor malzemeleri desteğinde bulunduk.”

“ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Bundan sonrada yanlarında olmaya, onlara destek vermeye ve önlerini açmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz bu projelerimiz artarak devam edecektir. Projelerimize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli üyelerimize de teşekkür ediyorum.”

Muzafferettin Gazi İlkokulu’nda Düzenlenen programa MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu’nun yanı sıra Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörü Hüseyin Emre Yüksel ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020 mezunu Dr. Mehmet Akif Kaymakcı’da katıldı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 16:42:03