Yerel >> Kastamonu İlk Haber


METİN ÜNAL VAKFI’NDAN EĞİTİM DESTEĞİ


Link [2022-11-02 09:30:28]



Metin Ünal Vakfı tarafından geçtiğimiz Pazar günü Ünallar binasında “Satış ve Pazarlama Tekniklerinde Güncel Trendler” konulu eğitim düzenlendi.

Eğitim; Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tolga Ulusoy tarafından verildi. Ulusoy katılımcılarla aynı zamanda deneyimlerini de paylaştı. Ulusoy, Kastamonu’da pek çok ürünün satışının yapılabileceğini dile getirirken, çalışmanın önemine vurgu yaptı.  Prof. Dr. Tolga Ulusoy’un ardından Ünallar A.Ş. sahibi İş İnsanı Metin Ünal “Satışta Biriken Anılar” sohbeti ile katılımcılarla iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı. Program katılımcılara sertifikalarının verilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“METİN ÜNAL: VAKIF OLARAK EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Program sonrası bir açıklama yapan Ünallar A.Ş. sahibi İş İnsanı Metin Ünal; önceki yıllarda Vakıf olarak Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon’u ağırladıklarını ve Argon’un Kastamonu Üniversitesi ve Merkez Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda öğrenciler ve halkla buluştuğunu belirtti. Vakıf olarak bu ikinci eğitim faaliyetleri olduğunu dile getiren Ünal şu şekilde konuştu; “ Düzenlemiş olduğumuz eğitimle satış yapan Kastamonu şirketlerinin ihtiyacına bir nebze olsun katkıda bulunalım dedik.564 kişiye WhatsApp mesajı gönderdik ve sosyal medyada paylaştık. Çok kişi  ‘keşke daha erken ilan edebilseydiniz, iş programlarımızı ona göre yapardık’ dediler. ‘Tekrar ederseniz mutlaka katılırız’ dediler. Katılımcılardan bazılarının 4 sayfa not almasını gözlemledik. Çok keyif aldık. Toplantıya katılanların coşkusunu görünce Tolga Hoca’mla biz de yenilerini yapalım kararı aldık. Satış ve pazarlamayla ilgili bir nebze katkıda bulunduğumuz kanaatine vardık. Daha geniş iş alanlarında, farklı konularda Kastamonu'yu ileri taşıyacak tarım, sağlık, eğitim, turizm konularında şehrimizin ufkunu açacak ve şehrimizin iş insanlarını bir araya getirebileceğimiz toplantılarımızı çok yakında başlatacağız. Planlarını yaptık. Kastamonu'nun kazanacağı endüstrileri saygıdeğer iş insanlarına ve halkımıza anlatacağız. Gelen konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.”



Çok Okunanlar

2024-09-22 06:27:02